Criolipoliză 6D (2 zone) + masaj bețe de bambus 

Pret: 1.680 lei/ pachet 

(20% discount aplicat)

 

Criolipoliza 6D este una dintre cele mai eficiente tratamente pentru a pierde centimetri de grăsime, fiind o procedură non-invazivă, dar cu rezultate rapide, care se pot observa încă de la prima ședință

 

Persoanele care s-au confruntat mult timp cu problema kilogramelor în plus știu că unele surplusuri de grăsime persistă indiferent cât de multe diete ai ține sau cât de intense sunt exercițiile fizice efectuate.

 

Colăceii de pe abdomen, centimetrii în plus din jurul șoldurilor, al brațelor sau bărbia dublă sunt principalele zone care ne dau bătăi de cap. Tocmai de aceea, criolipoliza a devenit unul dintre cele mai populare tratamente non-invaziv de eliminare a grăsimii localizate.

 

Beneficii: poate elimina excesul de grăsime din abdomen, talie, spate, fese, coapse și brațe, reducând circumferința zonelor tratate.

 

Masajul cu bețe de bambus este una dintre cele mai populare terapii corporale ce oferă o experiență completă de relaxare, cu beneficii extraordinare atât pentru sănătatea și starea de bine, cât și estetice pentru remodelarea corporală.

 

Această terapie sporește capacitatea de concentrare și contribuie la relaxarea psihică și recuperarea fizică, remodelează corpul și detensionează musculatura. Are efect anticelulitic, drenant, tonic, energizant și detoxifiant.