Hydrafacial clean face & Intraceuticals Booster Serum (la alegere Vitamina A, Vitamina C, Antioxidant, Collagen)
Pret: 945 lei (15% discount)

 

Descopera Hydrafacial Clean Face: piele stralucitoare si sanatoasa. Daca esti in cautarea unei metode eficiente si revolutionare de a-ti revitaliza pielea, ai ajuns in locul potrivit.

 

Ce este HydraFacial Clean Face?

 

Reprezinta o experienta completa de revitalizare a pielii, combinand tehnologia avansata cu ingredientele de inalta calitate pentru a-ti oferi o piele curata, hidratata si stralucitoare.

 

Beneficiile HydraFacial Clean Face:

 

Curatare profunda: Tratamentul utilizeaza tehnologia unica de exfoliere si extractie pentru a curata in profunzime porii, eliminand impuritatile si excesul de sebum.

Hidratare intensa: Ingredientele speciale sunt livrate in straturile profunde ale pielii pentru a-i reda hidratarea si a-i oferi un aspect radiant.

Tratament personalizat: Fiecare sedinta este adaptata nevoilor tale specifice, adresandu-se problemelor precum tenul tern, porii dilatati sau imprevizibilitatea pielii.

Fara disconfort sau timp de recuperare: Poti reveni imediat la activitatile tale obisnuite dupa tratament, fara roseata sau iritatii.

 

Cum functioneaza?

 

HydraFacial Clean Face foloseste o abordare in patru pasi: curatare si exfoliere, acid glicolic si salicilic, extractie si hidratare. Acest proces delicat si eficient iti va reda stralucirea naturala a pielii.

 

Alege HydraFacial Clean Face pentru a obtine o piele revitalizata, hidratata si sanatoasa.

 

In plus, serumul cu ingrediente active, Intraceuticals Serum Booster, in oricare din variantele alese de tine, cu vitamina A sau C+3, Antioxdant sau Collagen, contribuie la mentinerea rezultatelor pe termen lung, fiind alegerea ideala pentru o rutina profesionala de ingrijire a pielii acasa.

 

Echipa noastra de experti in frumusete isi propune sa-ti ofere o experienta relaxanta si eficienta, astfel incat sa te simti increzatoare in propria ta piele.