CADOU: Rutina de ingrijire acasa Med.Cosmetics (4 produse)

Pret: 1.100 lei

 

Protocolul cu microneedling marca Cronos Med este un tratament avansat, dezvoltat de dr. Constantin Stan, care foloseste microace fine pentru a crea in mod controlat, in functie de fiecare zona a fetei, mii de canale minuscule, in stratul superior al pielii.

 

Acest proces stimuleaza productia de colagen si elastina, imbunatateste textura pielii si reduce imperfectiunile. Rezultatul final este o piele cu aspect mai tanar, mai neted si mai uniform.

 

Beneficiile tratamentului microneedling Cronos Med Protocol:

Piele revitalizata si luminoasa: microneedling-ul stimuleaza regenerarea celulara, iar curatarea faciala imbunatateste stralucirea si luminozitatea pielii.

Reducerea imperfectiunilor: microneedling-ul contribuie la reducerea cicatricelor si a porilor dilatati, in timp ce curatarea faciala elimina impuritatile si celulele moarte.

Tonifiere si catifelare: rezultatele combinate asigura o piele tonifiata, catifelata si cu un aspect sanatos.

Experienta relaxanta: ambele tratamente ofera o experienta relaxanta si confortabila, inconjurata de profesionalism si grija.

 

CADOU: Rutina de ingrijire acasa Med.Cosmetics (4 produse)

 

In plus, iti oferim kit-ul de ingrijire acasa, format din patru produse MED.Cosmetics, alese in functie de tipul tau de piele.