30% discount la abonamentele de minimum 5 sedinte de terapii corporale noninvazive cu ICOONE LASER MED

Pret: de la 1.295 lei

CADOU: O sedinta pentru topirea grasimii cu Laser Emerald

 

Icoone Laser Med regenereaza in profunzime tesuturile, prin stimularea numita “Multi Micro Alveolar Stimulation” si tehnologia laser ultra performanta.

 

Rezultatele sunt vizibile atat din punct de vedere estetic – pielea isi recapata supletea, elasticitatea, aspectul sanatos – cat si din punct de vedere al sanatatii tesutului, la nivel de epiderma.

 

Indicatii:

REJUVENAREA PIELII PRIN ACTIUNEA LED-ULUI – productia de colagen si elastina este stimulata prin imbunatatirea circulatiei la nivel limfatic. De asemenea, in cazurile postoperatorii, tehnologia cu led ajuta considerabil la vindecarea tesuturilor si cicatrizarea acestora, reducand inflamatia si durerile post operatorii.

(RE)MODELAREA CORPORALA CU AJUTORUL LASERULUI – noul model stimuleaza celula de grasime si actioneaza asupra metabolismului propriu (prin lipoliza). Celulita este diminuata in mod vizibil, corpul este tonifiat, iar circulatia sangelui este reactivata prin drenajul limfatic.

 

Beneficii:

  • Sistem 100% non-invaziv
  • Nu necesita timp de recuperare

In plus, iti oferim cadou o sedinta cu laser Emerald, pentru topirea grasimii (pentru o zona).

 

Terapia Emerald inseamna actiunea laser rece (laser low sau laser green), pentru emulsionarea grasimilor, fara a distruge celulele. Odata emulsionata, grasimea este transportata prin sistemul limfatic, sub forma de acizi grasi liberi, si directionata catre tesuturile musculare, unde va servi drept sursa de energie.

  • 100% non-invaziva;
  • nu exista diferente de temperatura;
  • ipsita de disconfort, de durere.

Terapia cu laserul Emerald este un tratament estetic de tip 360 de grade, deoarece actioneaza asupra tesutului adipos, indiferent de zona pe care acesta este depus. Daca majoritatea tratamentelor se concentreaza pe abdomen si pe coapse, laserul Emerald poate fi utilizat cu succes si pentru grasimea depusa la nivelul bratelor, spatelui, gusei.