Intraceuticals (tratament facial personalizat) – Oxigen hiperbaric & infuzie de substante pentru stralucirea pielii:

300 de lei (450 de lei pret initial)

 

Intraceuticals este un tratament facial revolutionar care utilizeaza tehnologia avansata a infuziei de oxigen pentru a hidrata, revitaliza si reimprospata pielea. Acest tratament popular in industria frumusetii ofera rezultate vizibile si imediate:

 

  • Imbunatateste textura pielii 
  • Reduce aspectul liniilor fine si al ridurilor.

 Procedura Intraceuticals se bazeaza pe utilizarea unui dispozitiv special, numit „Intraceuticals Infusion System”. Acest sistem combina infuzia de seruri cu acid hialuronic, vitamine si antioxidanti, cu ajutorul presiunii controlate si a jetului fin de oxigen. Infuzia profunda a acestor substante active in piele ajuta la hidratarea profunda, la stimularea productiei de colagen si la reinnoirea celulara.

 

Jetul fin de oxigen comprimat permite serurilor sa patrunda in straturile profunde ale pielii. Aceasta tehnologie inovatoare asigura o hidratare intensa si o revitalizare imediata a pielii, lasand-o mai neteda, mai ferma si mai stralucitoare. Infuzia de oxigen ajuta, de asemenea, la stimularea circulatiei sanguine si la oxigenarea celulelor, contribuind la un aspect sanatos si revitalizat al pielii.

 

Procedura Intraceuticals este confortabila si non-invaziva, iar majoritatea pacientilor o descriu ca pe o senzatie placuta si relaxanta. Tratamentul dureaza aproximativ 45 de minute si nu necesita timp de recuperare. De fapt, multi pacienti observa imbunatatiri imediate ale pielii, cum ar fi hidratarea intensa, reducerea rosetii si diminuarea aspectului liniilor fine si ridurilor.