Fata sau scalp
Pret: 800 lei (20% discount)

 

Daca iti doresti o piele cu textura vizibil imbunatatitai sau sa redai vitalitatea parului, ai ajuns in locul potrivit.

 

Ce este procedura de regenerare cu terapia vampir?

Terapia Vampir sau procedura care foloseste sangele propriu, este o tehnica de regenerare a pielii sau a parului folosind plasma bogata in trombocite, obtinuta din sange. Aceasta plasma contine factori de crestere si componente esentiale care sustin procesele naturale de vindecare si regenerare ale pielii, precum si a foliculilor de par.

 

Beneficiile terapiei vampir:

 

Stimularea regenerarii: factorii de crestere din plasma stimuleaza formarea de colagen si regenerarea celulara, contribuind la o piele sanatoasa si un par mai puternic.

Textura imbunatatita: pielea devine mai neteda, mai elastica, iar parul capata o textura mai fina si mai sanatoasa.

Rezultate naturale: procedura utilizeaza resursele naturale ale corpului pentru a obtine imbunatatiri pe termen lung.

Fara alergeni sau reactii alergice: folosind propria plasma, procedura reduce riscul de reactii alergice sau respingere.

 

Cum functioneaza?

Medicul recolteaza o cantitate mica de sange de la pacient, care este apoi centrifugat pentru a izola plasma bogata in trombocite. Aceasta plasma este apoi reintrodusa in piele sau in scalp, folosind tehnici specifice. Procedura este confortabila si adesea nu necesita timp de recuperare semnificativ.

 

Cu expertiza in domeniul esteticii si sanatatii pielii, suntem dedicati sa-ti oferim o experienta placuta si personalizata. Echipa noastra de medici intelege nevoile tale si este aici pentru a te ajuta sa obtii rezultatele dorite.