Pret: 980 lei

CADOU: Masca de fata Med.Cosmetics Calming

 

Microneedling signature Cronosderm este un tratament avansat, dezvoltat de dr. Constantin Stan, care foloseste microace fine pentru a crea in mod controlat, in functie de fiecare zona a fetei, mii de canale minuscule, in stratul superior al pielii.

 

Acest proces stimuleaza productia de colagen si elastina, imbunatateste textura pielii si reduce imperfectiunile. Rezultatul final este o piele cu aspect mai tanar, mai neted si mai uniform.

 

Beneficiile tratamentului microneedling signature Cronosderm:

Piele revitalizata si luminoasa: microneedling-ul stimuleaza regenerarea celulara, iar curatarea faciala imbunatateste stralucirea si luminozitatea pielii.

Reducerea imperfectiunilor: microneedling-ul contribuie la reducerea cicatricelor si a porilor dilatati, in timp ce curatarea faciala elimina impuritatile si celulele moarte.

Tonifiere si catifelare: rezultatele combinate asigura o piele tonifiata, catifelata si cu un aspect sanatos.

Experienta relaxanta: ambele tratamente ofera o experienta relaxanta si confortabila, inconjurata de profesionalism si grija.

 

In plus, iti oferim CADOU calming mask Med.Cosmetics, gama proprie Cronos Med, dezvoltata de dr. Constantin Stan.

 

Aceasta masca este rezultatul unei combinatii ideale de ingrediente active ce ofera un efect calmant si regleaza pigmentarea. MED.CALMING MASK ajuta la corectarea neregularitatilor pigmentare prin inhibarea concentratiei de melanina, are indicatie pentru tenul imbatrânit, confera o stralucire delicata pielii si sterge imperfectiunile pielii. Potrivita tipurilor de ten neuniform.