Pret pachet pentru doua persoane: 2.100  lei

CADOU: Diagnoza faciala Observ sau Consultatie dermatoscopica pentru examinarea alunitelor

 

Daca iti doresti o piele cu textura vizibil imbunatatita sau sa redai vitalitatea parului, ai ajuns in locul potrivit.

 

Ce este procedura de regenerare cu terapia vampir?

Terapia Vampir sau procedura care foloseste sangele propriu este o tehnica de regenerare a pielii sau a parului folosind plasma bogata in trombocite, obtinuta din sange. Aceasta plasma contine factori de crestere si componente esentiale care sustin procesele naturale de vindecare si regenerare ale pielii, precum si a foliculilor de par.

 

Beneficiile terapiei vampir:

Stimularea regenerarii: factorii de crestere din plasma stimuleaza formarea de colagen si regenerarea celulara, contribuind la o piele sanatoasa si un par mai puternic.

Textura imbunatatita: pielea devine mai neteda, mai elastica, iar parul capata o textura mai fina si mai sanatoasa.

Rezultate naturale: procedura utilizeaza resursele naturale ale corpului pentru a obtine imbunatatiri pe termen lung.

Fara alergeni sau reactii alergice: folosind propria plasma, procedura reduce riscul de reactii alergice sau respingere.

 

Cum functioneaza?

Medicul recolteaza o cantitate mica de sange de la pacient, care este apoi centrifugat pentru a izola plasma bogata in trombocite. Aceasta plasma este apoi reintrodusa in piele sau in scalp, folosind tehnici specifice. Procedura este confortabila si adesea nu necesita timp de recuperare semnificativ.

 

Iti oferim cadou o diagnoza faciala OBSERV sau o consultatie cu dermatoscopul pentru analiza alunitelor.

 

OBSERV 520 este un sistem de analiza a pielii de ultima generatie care vine in sprijinul medicilor dermatologi si esteticienii pentru o diagnosticare precisa a starii pielii atat la nivelul epidermic, cat si la nivelul stratului dermic.

 

Sistemul este echipat cu 10 moduri de observare complexe, pentru a vizualiza si analiza sanatatea pielii de la cel mai profund strat pana la suprafata, iar astfel, planul de tratament devine din ce in ce mai acurat si rezultatele pot fi masurate si evaluate obiectiv. Cunostintele si expertiza medicului sunt sustinute vizual cu sistemul Observ, planurile de tratament sunt mai precise si poti urmari si evalua vizual progresul tratamentului.