Abonament 6 sedinte full body

Pret: 5.500 lei

 

CADOU: 2 sedinte Intraceuticals pentru hidratarea si oxigenarea pielii

 

Epilarea definitiva cu laserul Motus AX reprezinta o tehnica avansata si eficienta de indepartare a parului nedorit de pe corp. Sistemul foloseste tehnologia laserului Alexandrite pentru a oferi rezultate durabile si un confort sporit pentru pacienti.

 

Laserul Motus AX utilizeaza o combinatie de emisie pulsata si emisie cu miscare, ceea ce il face potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea inchisa la culoare.

 

Cum decurge procedura:

 

  • In ziua tratamentului, zona care urmeaza sa fie tratata va fi pregatita prin curatarea si rasul parului.
  • Terapeutul va aplica un gel de racire pe piele pentru a proteja si a pregati zona pentru laser. Acest gel asigura confortul pacientului si ajuta la racirea pielii in timpul tratamentului.
  • Laserul Motus AX actioneaza pe zonele vizate, emitand impulsuri de lumina concentrata care sunt absorbite de pigmentul din foliculii de par. Aceasta va duce la incalzirea si distrugerea foliculilor de par, impiedicandu-le sa creasca in viitor.

Durata tratamentului variaza in functie de dimensiunea si zona tratata, de la cateva minute pentru zone mai mici (cum ar fi buza superioara) pana la aproximativ o ora pentru zone mai mari (cum ar fi picioarele sau spatele).

 

Avantaje:

Confort sporit in timpul procedurii, datorita functii speciale numite Moveo care permite laserului sa se deplaseze continuu peste piele, reducand senzatia de disconfort.

Laserul are un sistem de racire integrat, care asigura o temperatura optima a pielii si minimizeaza senzatiile neplacute.

Rezultatele se vad de la prima sedinta

Trateaza foliculita

Epilare in orice anotimp

 

CADOU: 2 sedinte Intraceuticals pentru hidratarea si oxigenarea pielii

 

Intraceuticals

Intraceuticals este un tratament non-invaziv pentru ingrijirea pielii care utilizeaza tehnologia revolutionara a oxigenoterapiei pentru a hidrata, a revigora si a restaura pielea. Acest tratament non-invaziv ofera o solutie complet naturala pentru a reduce liniile fine, a hidrata si a reda volumul pielii. Cu Intraceuticals, poti obtine o piele mai neteda, mai tanara si mai radianta fara a recurge la proceduri invazive sau perioade de recuperare.

 

Beneficii Intraceuticals:

 

✓ Rezultate imediate si durabile: Intraceuticals ofera rezultate vizibile imediat, cu efecte pe termen lung. Vei observa o imbunatatire semnificativa a pielii tale in timpul si dupa tratament.

✓ Fara durere sau timp de recuperare: Cu Intraceuticals, nu exista durere sau perioade de recuperare. Poti reveni la activitatile tale obisnuite imediat dupa tratament.

✓ Hidratare profunda: Tehnologia de oxigenoterapie a Intraceuticals patrunde adanc in piele pentru a hidrata si a revigora straturile celulare, obtinand o piele sanatoasa si radianta.

✓ Personalizare: Fiecare tratament Intraceuticals este personalizat in functie de nevoile si obiectivele tale, pentru a asigura cele mai bune rezultate posibile.

 

Cum functioneaza Intraceuticals?

Tratamentul Intraceuticals utilizeaza seruri speciale care contin ingrediente active, precum acidul hialuronic, pentru a hidrata si a hrani pielea. Tehnologia de oxigenoterapie distribuie aceste seruri in straturile profunde ale pielii, contribuind la reducerea ridurilor si la obtinerea unui aspect proaspat si tanar.