Pret: 1.350 lei/ 1 ml sau 2.700 lei/ 2 ml

 

Injectarea acidului hialuronic in pometi este o metoda eficienta de a reda volumul si conturul tineresc al fetei. Acidul hialuronic, o substanta natural prezenta in piele, este introdus cu atentie pentru a evidentia trasaturile frumoase ale fetei. Rezultatul? O aparitie rafinata si eleganta, fara a altera expresia autentica.

 

De ce sa alegi injectarea acidului hialuronic in pometi?

 

✓ Definire: procedura ofera volum si forma pometilor, precum si un usor efect de lifting in zona mediana a fetei, imbunatatindu-ti contururile, fara sa para artificial sau exagerat.

✓ Aspect natural: echipa noastra de medici specialisti abordeaza fiecare pacient cu atentie, asigurandu-se ca rezultatele vor arata cat mai natural posibil.

✓ Rezultate vizibile imediat: vei observa diferenta imediat dupa procedura, iar aceasta se va imbunatati pe masura ce timpul trece.

✓ Fara timp de recuperare: poti reveni imediat la activitatile tale de zi cu zi

 

Cum decurge procedura?

 

Pentru un confort sporit pe timpul procedurii, aplicam crema anestezica in zona de insertie a acului, inainte de injectare. Acidul hialuronic este introdus cu atentie in straturile profunde ale pielii folosind ace fine sau canula (acul atraumatic), in functie de abordarea medicului. Acesta ofera volum si contur, iar rezultatele sunt vizibile imediat si se pastreaza aproximativ 10 luni. Procedura este confortabila, iar multi pacienti se intorc rapid la activitatile lor obisnuite.

 

Cu o bogata experienta in furnizarea procedurilor estetice de inalta calitate, suntem aici pentru a-ti oferi rezultatele pe care le meriti. Fiecare procedura de injectare in pometi este personalizata pentru a se potrivi formei fetei tale si obiectivelor tale estetice.