1 x microneedling CronosDerm
1 x curatare faciala cu platforma smart PreimeDermafacial
Pret: 1.220 lei
30% discount pentru orice produs din shop

 

Calea sigura si eficienta pentru a obtine o piele stralucitoare si sanatoasa o reprezinta combinatia de tratamente premium, disponibile doar la clinica Cronos Med Herastrau: microneedling CronosDerm si curatarea faciala cu platforma smart, Preime Dermafacial.

 

Pasul 1: Curatarea faciala cu platforma smart, Preime Dermafacial, nu este o curatare obisnuita. Cu ajutorul tehnologiilor avansate incoporate, aceasta elimina delicat impuritatile, exfoliaza celulele moarte si imbunatateste textura pielii. Ingrediente speciale de ingrijire hidrateaza si hranesc pielea in profunzime, oferindu-i un aspect proaspat si revitalizat.

 

Pasul 2: Microneedling-ul CronosDerm este un tratament avansat care foloseste microace fine pentru a crea in mod controlat, in functie de fiecare zona a fetei, mii de canale minuscule, in stratul superior al pielii. Acest proces stimuleaza productia de colagen si elastina, imbunatateste textura pielii si reduce imperfectiunile. Rezultatul final este o piele cu aspect mai tanar, mai neted si mai uniform.

 

Beneficiile tratamentelor combinate:

 

Piele revitalizata si luminoasa: microneedling-ul stimuleaza regenerarea celulara, iar curatarea faciala imbunatateste stralucirea si luminozitatea pielii.

Reducerea imperfectiunilor: microneedling-ul contribuie la reducerea cicatricelor si a porilor dilatati, in timp ce curatarea faciala elimina impuritatile si celulele moarte.

Tonifiere si catifelare: rezultatele combinate asigura o piele tonifiata, catifelata si cu un aspect sanatos.

Experienta relaxanta: ambele tratamente ofera o experienta relaxanta si confortabila, inconjurata de profesionalism si grija.

 

In plus, iti oferim 30% discount la orice produs din shop-ul nostru din clinica din Herastrau. Bucura-te de produse profesionale de la Obagi, Colorescience, Universkin, Mesoestetic, Mediderma si dr. Serrano la preturi cu adevarat speciale.