Tratament injectabil cu acid hialuronic Volite

Pret: 1.500 lei (pret cu 15% discount aplicat)

 

Tratamentul injectabil Volite reprezinta solutia inovatoare pentru imbunatatirea calitatii pielii, intr-un mod subtil, natural si fara durere.

 

Ce este tratamentul injectabil Volite?

Volite este un tratament injectabil revolutionar care utilizeaza acid hialuronic pentru a restaura si a revigora pielea. Acest tratament minim-invaziv ofera o solutie complet naturala pentru a reduce liniile fine, a hidrata si a reda volumul pielii. Cu Volite, poti obtine o piele mai neteda, mai tanara si mai radianta fara a recurge la interventii chirurgicale sau timp de recuperare.

 

Beneficiile tratamentului Volite:

✓ Rezultate naturale: Volite ofera rezultate subtile si naturale, pentru ca tu sa arati mai bine, dar sa pastrezi totodata autenticitatea trasaturilor tale.

✓ Fara durere sau timp de recuperare: Cu Volite, nu exista durere sau timp de recuperare. Poti reveni la rutina zilnica imediat dupa tratament.

✓ Hidratare si revigorare: Acidul hialuronic din Volite hidrateaza pielea in profunzime si ajuta la reducerea semnelor de imbatranire, pentru o piele stralucitoare si sanatoasa.

 

Cum functioneaza Volite?

Tratamentul Volite se administreaza prin microinjectii de acid hialuronic in stratul superficial al pielii pentru a hidrata, a stimula productia de colagen si a umple liniile fine si ridurile. Rezultatele sunt vizibile imediat, iar pielea ta va arata mai plina, mai tanara si mai sanatoasa in urmatoarele saptamani.