Pret: 980 lei

CADOU: Crema gama proprie Med.Cosmetics, dezvoltata de dr. Constantin Stan, MED PROTECT – ANTI Aging&PPF

 

Microneedling signature Cronosderm este un tratament avansat, dezvoltat de dr. Constantin Stan, care foloseste microace fine pentru a crea in mod controlat, in functie de fiecare zona a fetei, mii de canale minuscule, in stratul superior al pielii.

Acest proces stimuleaza productia de colagen si elastina, imbunatateste textura pielii si reduce imperfectiunile. Rezultatul final este o piele cu aspect mai tanar, mai neted si mai uniform.

 

Beneficiile tratamentului microneedling signature Cronosderm:

Piele revitalizata si luminoasa: microneedling-ul stimuleaza regenerarea celulara, iar curatarea faciala imbunatateste stralucirea si luminozitatea pielii.

Reducerea imperfectiunilor: microneedling-ul contribuie la reducerea cicatricelor si a porilor dilatati, in timp ce curatarea faciala elimina impuritatile si celulele moarte.

Tonifiere si catifelare: rezultatele combinate asigura o piele tonifiata, catifelata si cu un aspect sanatos.

Experienta relaxanta: ambele tratamente ofera o experienta relaxanta si confortabila, inconjurata de profesionalism si grija.

 

In plus, iti oferim CADOU crema din gama proprie Med.Cosmetics, dezvoltata de dr. Constantin Stan, MED PROTECT – ANTI Aging&PPF.

Produsul contine  un amestec de activi de inalta calitate care protejeaza pielea si cresc toleranta in fata factorilor de mediu. Ofera protectie impotriva radiatiilor UVA si UVB, schimbarilor termice bruste si a altor provocari zilnice. Crema este o baza perfecta pentru machiaj, ofera protectie la nivel celular in conditiile temperaturilor ridicate din sauna, are efect matifiant, se absoarbe rapid fara a lasa o pelicula pe piele. Potrivita pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea extrem de sensibila, asigura regenerarea optima datorita tripeptidelor cu efect hidratant.