Peeling de la Mediderma si terapia vampir
Pret: 2.585 lei
30% discount pentru orice produs din shop

 

Daca iti doresti un ten revigorat, stralucitor si sanatos, aceste doua proceduri de top sunt alegerea perfecta:

 

  1. Peeling-ul cu nanotehnologie de la Mediderma este protocolul perfect pentru perioada in care soarele inca lumineaza puternic. Cu ajutorul substantelor delicate si eficiente, peeling-ul indeparteaza stratul de celule moarte si promoveaza regenerarea celulelor noi. Rezultatul? O piele proaspata, lipsita de imperfectiuni si pregatita sa straluceasca in lumina soarelui.

 

  1. Terapia vampir cu microneedling este protocolul pentru regenerarea si refacerea structurilor pielii. Procedura utilizeaza puterea propriei plasme bogate in trombocite, pentru a stimula regenerarea si refacerea pielii. Prin intermediul microneedling-ului, plasma cu factori de crestere este introdusa in straturile profunde ale pielii, contribuind la vindecarea de pe urma expunerii la soare, hidratarea si reintinerirea acesteia.

Beneficiile combinate ale tratamentelor:

 

✓ Piele revitalizata si stralucitoare: peeling-ul si microneedling-ul cu plasma imbogatita cu trombocite se completeaza reciproc pentru a-ti oferi o piele sanatoasa si stralucitoare.

✓ Uniformizarea texturii pielii: peeling-ul ajuta la netezirea texturii pielii, in timp ce microneedling-ul contribuie la reducerea porilor dilatati si a cicatricelor fine.

✓ Hidratare intensa si rejuvenare: microneedling-ul cu plasma imbogatita cu trombocite ofera hidratare profunda si stimuleaza productia de colagen, pentru o piele tanara si catifelata.

✓ Rezultate vizibile si durabile: multi pacienti observa imbunatatiri semnificative inca de la prima sedinta, iar rezultatele continua sa se imbunatateasca pe masura ce timpul trece.

 

Alege combinatia perfecta de tratamente dupa expunerea la soare si lasa-ne sa te ghidam catre o piele sanatoasa si stralucitoare!

 

In plus, iti oferim 30% discount la orice produs din shop-ul nostru din clinica din Herastrau. Bucura-te de produse profesionale de la Obagi, Colorescience, Universkin, Mesoestetic, Mediderma si dr. Serrano la preturi cu adevarat speciale.