10 x sedinte radiofrecventa Comfort Line

CADOU: 5 sedinte presodrenaj

Pret: 2.590 lei

 

Comfort Line este un sistem de ultima generatie cu sase tehnologii integrate, pentru remodelare corporala: Radiofrecventa, Cavitatie, Ultrasunete profunde, Vacuum, Lipolaser, Terapie cu lumina LED.

 

Beneficii:

✓ Creste fermitatea si reduce volumul

✓ Reduce grasimea localizata, circumferinta si edemele

✓ Stimuleaza drenajul limfatic

✓ Regenereaza pielea, are efect relaxant si stimuleaza sistemul imunitar

 

Icoone Laser Med regenereaza in profunzime tesuturile, prin stimularea numita “Multi Micro Alveolar Stimulation” si tehnologia laser ultra performanta.

 

Rezultatele sunt vizibile atat din punct de vedere estetic – pielea isi recapata supletea, elasticitatea, aspectul sanatos – cat si din punct de vedere al sanatatii tesutului, la nivel de epiderma.

 

CADOU: 5 sedinte presodrenaj

 

Presodrenajul este o terapie care foloseste masajul pneumatic pentru a stimula circulatia sanguina si limfatica in zona tratata. Acest tratament specializat ajuta la eliminarea toxinelor, a excesului de lichide si la imbunatatirea aspectului pielii.

Beneficii:

 

Stimularea circulatiei: Presodrenajul imbunatateste circulatia sanguina si limfatica, contribuind la eliminarea toxinelor si a excesului de lichide din corp.

 

Fara durere sau efecte secundare: Presodrenajul este un tratament non-invaziv si fara durere. Nu exista perioade de recuperare sau efecte secundare notabile.

 

Imbunatatirea texturii pielii: Acest tratament specializat poate contribui la reducerea aspectului pielii de portocala, la imbunatatirea texturii pielii si la reducerea aspectului obosit.

 

Relaxare si reimprospatare: Pe langa beneficiile pentru sanatate, presodrenajul ofera si o experienta de relaxare profunda, contribuind la starea ta de bine.