40% discount pentru oricare 3 zone alese

*ofertă valabilă pentru o ședință

 

Epilarea definitiva cu laserul Motus AX reprezinta o tehnica avansata si eficienta de indepartare a parului nedorit de pe corp. Sistemul foloseste tehnologia laserului Alexandrite pentru a oferi rezultate durabile si un confort sporit pentru pacienti.

 

Laserul Motus AX utilizeaza o combinatie de emisie pulsata si emisie cu miscare, ceea ce il face potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea inchisa la culoare.

 

Cum decurge procedura: 

  • In ziua tratamentului, zona care urmeaza sa fie tratata va fi pregatita prin curatarea si rasul parului.
  • Terapeutul va aplica un gel de racire pe piele pentru a proteja si a pregati zona pentru laser. Acest gel asigura confortul pacientului si ajuta la racirea pielii in timpul tratamentului.
  • Laserul Motus AX actioneaza pe zonele vizate, emitand impulsuri de lumina concentrata care sunt absorbite de pigmentul din foliculii de par. Aceasta va duce la incalzirea si distrugerea foliculilor de par, impiedicandu-le sa creasca in viitor.

Durata tratamentului variaza in functie de dimensiunea si zona tratata, de la cateva minute pentru zone mai mici (cum ar fi buza superioara) pana la aproximativ o ora pentru zone mai mari (cum ar fi picioarele sau spatele).

 

Avantaje: 

Confort sporit in timpul procedurii, datorita functii speciale numite Moveo care permite laserului sa se deplaseze continuu peste piele, reducand senzatia de disconfort.

Laserul are un sistem de racire integrat, care asigura o temperatura optima a pielii si minimizeaza senzatiile neplacute.

Rezultatele se vad de la prima sedinta

Trateaza foliculita

Epilare în orice anotimp