1.600 lei/ 1 ml (pret cu 15% discount)

 

Procedura de injectare a acidului hialuronic pentru ridurile nazolabiale este o interventie estetica minim invaziva folosita pentru a umple ridurile si liniile fine din zona nasului si a buzelor. Ridurile nazolabiale sunt linii adanci care se formeaza de obicei intre aripile nasului si colturile gurii.

 

Cum decurge procedura:

 

  • Inainte de injectare, in zona unde va fi injectat acidul hialuronic, se aplica o crema anestezica, pentru a reduce disconfortul.
  • Pentru plasarea substantei, medicii Cronos Med folosesc fie metoda de injcetare cu un ac subtire, fie cu acul atraumatic, canula.
  • Dupa injectare, medicul maseaza usor zona tratata pentru a asigura o distributie uniforma a acidului hialuronic

 Rezultate:

 

  • Efectele injectarii cu acid hialuronic pot fi vizibile imediat, insa pot exista si umflaturi sau roseata temporare.
  • Efectele injectarii cu acid hialuronic pentru ridurile nazolabiale pot dura de obicei intre 6 si 12 luni. Aceasta variaza in functie de metabolismul si de caracteristicile individuale ale pielii fiecarui pacient.

Inainte de procedura, este important sa te consulti cu unul dintre medicii Cronos Med, pentru a discuta despre dorintele tale, a evalua starea pielii si a stabili daca esti un candidat potrivit pentru procedura de injectare cu acid hialuronic.