LIPOZERO

Remodelare corporala si tratamentul celulitei
Sistem de ultima generatie pentru remodelare corporala si tratamentul celulitei ce combinatia sinergic radiofrecventa multipolara, ultrasunetele cavitationale, lipolaserul, lumina led si vacuumul.

CUM ACTIONEAZA?

Sistemul LIPOZERO™ a fost proiectat cu mai multe capete de tratament complexe, iar fiecare are o combinatie intre diferite tehnologii, pentru cresterea eficientei tratamentului de remodelare corporala.

 • Radiofrecventa (RF) incalzeste tesutul subcutanat, stimuleaza productia de colagen prin cresterea metabolismului celular, creste fermitatea si reduce volumul.
 • LIPOLASER (LLLT) reduce grasimea localizata, circumferinta si reduce edeme
 • ULTRASUNETELE CAVITATIONALE rup membranele celulare si declanseaza implozia celulelor adipoase pentru ca apoi sa fie eliminata din organism in mode natural.
 • VACUUMUL ENDERMOLOGIC creste circulatia sanguina si stimuleaza drenajul limfatic pentru o eficientizare a tratamentului.
 • LUMINA LED INTENSA ALBASTRA SI ROSIE ce activeaza functia de regenerare a pielii, are efect anti-bacterian, relaxant si stimuleaza sistemul imunitar.

AVANTAJELE LIPOZERO

 • Remodelare corporala non-chirurgicala
 • Terapie nedureroasa
 • Fara timp de recuperare
 • Fara efecte secundare

Radiofrecventa multipolara de ultima generatie livreaza energia termica si undele electromagnetice adanc in straturile dermale, pentru a stimula procesele fiziologice. Astfel, avem rezultate vizibile in estomparea celulitei, remodelarea corporala si regenerarea colagenului. Pielea cu riduri si lipsita de elasticitate devine mai neteda, ferma, tonifiata, cu o structura imbunatatita.

 

Efectul ultrasunetelor de frecventa joasa genereaza o presiune care provoaca formarea de mici bule de gaz (bule cavitationale) si rup astfel membranele celulelor adipoase. Odata dezintegrata, celula adipoasa si tot continutul eliberat (trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) sunt absorbite de limfa si drenat e prin sistemul limfatic.

 

Vacuumul endermologic lucreaza cu patru moduri dinamice pulsate ce stimuleaza mai eficient decat oricare alt tratament mecanismele proprii ale corpului, in lupta cu celulita. Stimuleaza drenajul limfatic si circulatia sangelui, reduce volumul celulelor adipoase in hipoderm, faciliteaza dilatarea vaselor si circulatia oxigenului, reduce viscozitatea celulelor adipoase localizate, are efect de stretching si de masaj a tesutului fibros, reduce edemele si contureaza corpul.

 

Aplicatoarele sistemului LIPOZERO™ au integrate LED-uri intense rosii si albastre, pentru a imbunatatii rezultatele prin efectul benefic al fototerapiei asupra pielii.

LED-urile rosii
 • stimuleaza functiile bio-chimice ale celulelor
 • activeaza functia de regenerare a pielii
 • oxigeneaza intens tesuturile
LED-urile albastre
 • au efect anti-bacterian
 • reduc inflamatiile
 • au efect anti-acneic
 • stimuleaza sistemul imunitar

LIPOLASER (LLLT) adica LOW LEVEL LASER TREATMENT este o tehnologie de fotobioremodelare eficienta in reducerea grasimii localizate, a circumferintei si in minimizarea edemelor. Iradierea tesutul adipos cu lipolaser creeaza pori de tranzitie in adipocite si accelereaza descompunerea trigliceridelor. Lipidele sunt localizate in tesutul interstitial de unde sunt procesate prin metabolismul natural.

 

Tratamentul lipolaser reverseaza efectele alimentatiei gresite – adica depunerea caloriilor consumate in exces si cresterea stratului adipos.

PRET

O sedinta de remodelare corproala cu LIPOZERO costa

300 de lei,

iar un pachet de 10 sesiuni,

2.400 de lei.

Ce este sistemul Lipozero?

Lipozero este un sistem complex ce foloseste tehnologii de ultima generatie pentru a oferi tratamente estetice si de remodelare corporala. Sistemul Lipozero combina 5 tipuri de tehnologii: radiofrecventa, lipolaser, ultrasunete cavitationale, vacuum endermologic si LED cu lumina rosie si albastra pentru a permite tratamente perfect adaptate nevoilor tale, de la rejuvenarea pielii pana la reducerea localizata a tesutului adipos. Tratamentele cu Lipozero sunt non-invazive, nu produc efecte secundare si nu sunt dureroase. De asemenea, in urma acestor tratamente nu vei avea nevoie de timp de recuperare, asa ca te poti intoarce imediat la activitatile tale obisnuite.

Cum se efectueaza tratamentul celulitei cu sistemul Lipozero?

Terapeutii Cronos Med iti vor face o evaluarea corporala completa pentru a stabili daca tratamentul cu sistemul Lipozero este potrivit pentru nevoile tale. Tot specialistii nostri vor stabili si de ce tehnologie Lipozero ai nevoie pentru a obtine rezultatele optime. In general, radiofrecventa multipolara si vacuumul endermologic stimuleaza anumite procese la nivelul corpului ce ajuta la estomparea celulitei si conturarea corpului. Acest sistem de tratament include mai multe piese de mana, pentru ca terapeutul sa poata folosi cu usurinta tehnologia optima pentru tratamentul celulitei.

Cat dureaza procedura cu Lipozero?

Durata unei sedinte de tratament cu Lipozero variaza in functie de zona tratata si tehnologia folosita. Spre exemplu, un tratament la nivelul abdomenului poate dura intre 35 si 50 de minute, iar unul in zona feselor si a coapselor poate ajunge pana la 90 de minute. Efectul procedurilor cu Lipozero apare treptat, asa ca, in general se recomanda 10 sedinte de tratament, realizate cate una pe saptamana. Pentru un plan de tratament personalizat, programeaza-te pentru o evaluare corporala la terapeutii Cronos Med.