DR. DANIEL HERNIC

Medic Specialist Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva
cropped cronos med icon
Cu experienta consolidata in Franta, Belgia, Suedia, Australia, Luxemburg, dr. Hernic este un medic tanar cu valori si conduite vestice pe care le implementeaza in practica sa profesionala de zi cu zi.
cropped cronos med icon
Interventiile sale preferate se axeaza pe chirurgia estetica si reconstructiva a sanului, insa realizeaza cu aceeasi placere si chirurgia peri-orbitala, faciala, rinoplastia, chirurgia de remodelare corporala, precum si toate procedurile minim invazive injectabile pentru rejuvenare faciala.

INTERVENȚII

Chirurgicale

Consultatie chirurgie plastica
40 euro
Abdominoplastie
4.300 euro
Abdominoplastie + brahioplastie
5.300 euro
Augmentare mamara implant Polytech
3.800 euro
Augmentare mamara + lifting implant Polytech
4.200 euro
Augmentare sani + lipotransfer
4.300 euro
Blefaroplastie inferioara
1.500 euro
Blefaroplastie superioara
1.000 - 1.400 euro
Blefaroplastie superioara + inferioara
2.750 euro
Brahioplastie
2.950 euro
Ginecomastie
2.300 euro
Ginecomastie + liposculptura abdomen 4D
3.800 euro
Labioplastie
1.500 euro
Lifting circumferential + abdominoplastie + lifting fese
6.800 euro
Lifting mamar
4.000 euro
Liplift
1.200 euro
Lipoaspiratie abdomen 6 packs
3.000 euro
Lipoaspiratie abdomen 6 packs / pectorali / fese
3.800 euro
Lipoaspiratie + abdominoplastie
4.500 euro
Lipoedem 1 procedura
4.000 euro
Lipoedem pachet 3 proceduri
10.000 euro
Lipofilling sani
2.500 euro
Liposculptura 4D abdomen + implant
5.500 euro
Liposculptura 4D abdomen + lipofilling fese / pectorali
4.000 euro
Liposculptura 4D abdomen Bodyjet
2.500 euro
Liposculptura abdomen + coapse Bodyjet
3.650 euro
Liposculptura abdomen + coapse + gambe / brate
5.200 euro
Liposculptura gusa
1.200 euro
Liposculptura + lipofilling fata
3.150 euro
Miniabdominoplastie
2.400 euro
Mommy makeover
5.700 euro
Otoplastie
1.500 euro
Reductie mamara
4.200 euro
Rinoplastie
3.300 euro
Tratamentul hiperhidrozei axilare
1.300 euro

Despre doctorul meu preferat:
In urma cu doar câteva săptămâni paseam timida în cabinetul domnului doctor pt o consultatie în vederea augmentarii mamare. Din clipa în care a început sa mi vorbeasca despre protezele mamare, am știut ca el este medicul pe care îl voi alege pentru aceasta intervenție.
Astfel, în scurt timp, ma aflam pe masa de operație.
Intervenția a fost mult mai ușoară decât mi am imaginat, recuperarea foarte rapida, iar rezultatul excepțional.
Astăzi, la o luna postoperator, nu am cuvinte sa i mulțumesc celui care a dat dovada de excelente abilități profesionale, empatie și infinita răbdare. Pe scurt, dr Daniel Hernic, cel mai bun chirurg plastician.

Despre doctorul meu preferat:
In urma cu doar câteva săptămâni paseam timida în cabinetul domnului doctor pt o consultatie în vederea augmentarii mamare. Din clipa în care a început sa mi vorbeasca despre protezele mamare, am știut ca el este medicul pe care îl voi alege pentru aceasta intervenție.
Astfel, în scurt timp, ma aflam pe masa de operație.
Intervenția a fost mult mai ușoară decât mi am imaginat, recuperarea foarte rapida, iar rezultatul excepțional.
Astăzi, la o luna postoperator, nu am cuvinte sa i mulțumesc celui care a dat dovada de excelente abilități profesionale, empatie și infinita răbdare. Pe scurt, dr Daniel Hernic, cel mai bun chirurg plastician.

Maternitatea lasa pe corpul multor femei urme cu care este greu sa te impaci. La fel a fost si la mine. Aceste urme au generat lipsa de incredere, rezerve in etalarea nuditatii… Cu cativa ani in urma am decis sa imi armonizez corpul si am pornit in cautarea unui medic care sa imi inspire incredere. Au fost multe incercari ramase fara izbanda, insa, intr-un final, am sunat la Cronos Med si am obtinut o programare la dr. Daniel Hernic. Un medic tanar, cu o formare exemplara, despre care stiam de cum l-am vazut, ca vom colabora. Pe langa talentul si dedicarea-i specifice, dr. Hernic a dat dovada de onestitate si transparenta in relatia cu pacientul, a manifestat un respect rar intalnit fata de acesta si un interes urias ca pacientul sa fie incantat de rezultatul interventiei. Aceste atribute il fac diferit pe doctorul Hernic in portretistica de pana acum a medicilor cu care am interactionat si sunt elementele care ma vor determina sa apelez la dumnealui de fiecare data cand va fi nevoie si sa il recomand cu asumare. Nu pot trece nici peste profesionalismul si implicarea intregului personal al clinicii, fara de care interventia pe care am facut-o nu ar fi fost posibila. Acum, la aproape 3 luni de la abdominoplastia cu reconstructie de ombilic, simt ca pasesc increzatoare intr-o noua etapa a vietii mele! Multumesc Daniel Hernic, multumesc Cronos Med!”

Am ajuns cu bine acasa si voiam sa va multumesc din suflet pentru rezultatul exceptional. Am avut incredere de la inceput, iar dvs si echipa ati luat cele mai potrivite decizii in privinta mea. Multumesc, de asemenea, pentru disponibilitatea si promptitudinea cu care mi-ati dat cele mai bune sfaturi. Va rog sa transmiteti aceleasi multumiri si dr. Stan. O onoare sa fiu pacient si prieten Cronos Med. Ati transformat durerea in opera de arta!

„O experienta minunata cu rezultate pe masura am avut la Cronos Med, alaturi de dr. Hernic Daniel. Am 1 luna de la augumentarea mamara, totul a decurs f bine si cred ca starea de bine si comunicarea pe care domnul dr. le ofera ajuta foarte mult in tot acest proces.
Nu ma asteptam chiar sa nu am nici o durere si sa pot conduce dupa 2 zile de la interventie. Recomand dr. Hernic si Cronos Med!! The best!! ✌️👍🥰”

Ioana Calin

„Am avut o interventie la dr. Daniel Hernic, pentru care am numai cuvinte de lauda si pe care il recomand de cate ori am ocazia. Rezultatul este unul cu un aspect foarte natural, chiar mai reusit decat imi imaginam. Un doctor foarte dedicat, care mi-a explicat in detaliu tot ce presupunea interventia mea, fara sa fie expeditiv sau grabit. Intreaga echipa a fost foarte amabila, atat dna doctor anestezist, cat si asistentele. O experienta minunata! Mii de multumiri!”

Diana Parvan

„Am aflat ca mai exista inca medici in adevaratul sens al cuvantului, dupa ce l-am intalnit pe dl. dr. Hernic Daniel! Eu nu am intalnit asa profesionalism, empatie si seriozitate la un singur om! Nu am ajuns la dumnealui cu un moft, deci va puteti da seama cat de mult am cantarit aceasta alegere! A doua opinie medicala doar mi-a reconfirmat ca alegerea dlui. dr. Hernic este cea perfecta. Inchei cu un ultim sfat, alegeti omul, medicul, niciodata rezonanta numelui! Va multumesc domnule doctor pentru toata atentia si pentru felul in care ma simt astazi datorita dumneavoastra. Respect!!!”

Ana Toth

„Am avut ocazia sa intalnesc cel mai bun medic de pana acum ce mi-a redat increderea in mine printr-un implant mamar realizat minunat, atent la detalii si la dorintele mele. Am cel mai frumos rezultat! Domnul dr. Hernic Daniel este un medic perfectionist si minutios, dar si un om minunat care te sprijina atat inaintea interventiei cat si dupa! As putea spune ca „nu scapati de dansul” o perioada lunga dupa interventie, asigurandu-se ca va tineti de tratament si ca totul decurge bine! RECOMAND DIN INIMA!”

Ancuta Pantelimon

„I had a surgery with dr. Daniel Hernic and the result was exactly how I wanted it, the communication was very good. The clinic is clean and you do not feel like in a hospital, I am very happy with my choice.”

Alexandra S

„I had breast enlargement done in Turkey last year and I was very unhappy with the results. Not only did I have had capsular contraction, but I also had one breast slip on the side. I needed a professional action fast, as being an athlete, competing on stage regularly chasing perfection is always my priority. Let me tell you that I found perfection at Cronos Med! I had the pleasure to meet with dr. Daniel Hernic who empathised with my concerns and needs. I was so happy to finally find a professional who, not only acknowledged the issues, but was able to give many outcomes for obtaining the best results. Breast implant correction with implant exchange is not an easy procedure, however, I can not stress enough how satisfied I am now with the expertise of dr. Daniel Hernic. I felt very comfortable in his care. A true artist with wonderful results! As for the clinic itself, my experience was nothing but outstanding with the kindest nurses who genuinely cared for me! Actually, I really enjoyed the whole experience from start to finish. A fantastic clinic and highly recommended to all! I will be returning for sure! Thank you dr. Daniel Hernic 🌺”

Nat At

„Foarte multumita de rezultatele domnului doctor Hernic Daniel cat si de personalul clinicii, promtitudine, profesionalism si servicii de cea mai buna calitate, recomand cu caldura!”

Rusu Vika

„Vreau sa va impartasesc experienta pe care am avut-o cu privire la interventia chirurgicala de augumentare mamara la Clinica Cronos Med Bacau. Cu mari emotii am mers la consult la dl. dr. Daniel Hernic, gandindu-ma la schimbarea pe care urma sa o fac. Am pasit timida in cabinet, iar din clipa cand am facut cunostinta cu dr. Daniel Hernic, am simtit ca este persoana care imi va indeplini dorinta. Mi-a inspirat incredere si curaj. Au urmat apoi explicatiile despre ceea ce inseamna aceasta
procedura de remodelare a sanilor. Dr. Daniel Hernic este un medic chirurg desavarsit si dedicat meseriei pe care o practica. Visul meu a devenit realitate si asta datorita dr. Daniel Hernic si a intregii echipe din cadrul Clinicii Cronos Med Bacau. Am cei mai frumosi sani pe care mi i-am dorit dintotdeauna. Recomand dr.Daniel Hernic tuturor femeilor care doresc sau vor sa dea un plus de valoare feminitatii. Respect si pretuire pt tot ceea ce faceti, domnule doctor!”

Iustina

CONTACT

Adresa:
Str. Aron Cotrus, nr. 57, Bucuresti

 

Telefon:

021 9097

Programare online

Adresa:
Str. 9 Mai nr. 32, Bacau

 

Telefon:

021 9097

Programare online